Ons vlees

Tante Door Kip

Onze Tante Door kip is echt 100% Hollands. Zij wordt geboren in de Achterhoek en groeit daar en in Brabant op in een ruime stal. Door de ramen en deuren heeft zij frisse lucht en een natuurlijk dag- en nachtritme.

Tante Door beschikt de hele dag over vers water en gestrooide granen. De bemesting is 100% plantaardig met mineralen en vitaminen. Het vlees is antibiotica vrij en Tante Door krijgt geen groeibevorderaars.

Meer informatie: http://www.datzegtgenoeg.nl/tante-door of bekijk dit filmpje.

Label Rouge Pluimvee

Een productiemethode volgens strikte voorschriften, die rekening houdt met het welzijn van het pluimvee en het milieu. Het Label Rouge-pluimvee bestaat sinds 1960. De kwekers voorzien in een vrije uitloop en volgen de voorschriften van het Label Rouge-keurmerk, die officieel door de Franse overheid zijn gehomologeerd.

De productiemethode van het Label Rouge-gevogelte staat garant voor het welzijn van de dieren, eerbied voor het milieu en een superieure smaakkwaliteit.

Meer informatie: http://www.volaillelabelrouge.com/nl/

France Limousin Rundvlees

De smaak van France Limousin rundvlees staat hoog aangeschreven. Dit werd en wordt nog steeds bevestigd door vele topkoks en diverse jury’s van smaakwedstrijden. De natuur heeft in alle rust zijn gang kunnen gaan en dat is te proeven! France Limousin heeft een echte, uitgebalanceerde smaak, kortom een echte ouderwetse, pure vleessmaak.

Meer informatie: https://www.rundvlees.co/assortiment/france-limousin/


Porcs Qualite Ardenn

PQA is een in 1989 door 14 boeren en één slager opgerichte coöperatieve vennootschap van kleine ambachtelijke veehouders/vetmesters uit Wallonië met een gedefinieerd kwaliteitslabel. Om een onderscheidende varkenskwaliteit te kunnen verzekeren, maakte PQA met de hulp van PROMAG (certificerende instelling erkend door het Waalse Gewest) zijn eigen lastenboek. Onze varkensproducenten, vandaag meer dan 120, zijn grotendeels gevestigd in het Waals Gewest. Deze producenten kweken varkens volgens de strenge voorwaarden van het lastenboek Porc Fermier (sinds 1989) Bio-Varken(sinds 2001) en le Porc Plein Air Ardenne (sinds 2003). Sinds 2007 beschikken wij over een eigen slachthuis , en beheersen wij zelf de meest primaire stap in de kwaliteit van ons vlees.

Meer informatie: https://www.pqa.be/welkom.html of bekijk dit filmpje.

De Twee Linden Groente en Fruit

De Twee Linden is een kleinschalig en gevarieerd tuinbouwbedrijf van een kleine 2 hectare. Sinds 1992 verbouwen ze hier met veel zorg en aandacht biologische groenten in de volle grond en in zo'n 1000m2 tunnelkassen. Door het jaar heen teelt de Twee Linden zo'n 40 verschillende soorten groenten zonder gebruik te maken van chemisch synthetische bestrijdingsmiddelen. De grond wordt bemest met natuurlijke mest en compost.

Meer informatie: https://www.2linden.nl/

Gkazas olijfolie

Wij, de Nederlands-Griekse familie Gkazas, produceren Gkazas Olijfolie op ons eigen land en dat van bevriende buren. Uit liefde voor het product bereiden we het op de meest authentieke, pure en natuurlijke wijze. Onze olijfgaard ligt in de bergen van centraal Kreta, waar de bodem wordt bemest door geiten en schapen die vrij grazen. De olijfbomen krijgen alleen water uit natuurlijke neerslag. Iedere winter oogsten en persen we de olijven zelf. Onze extra virgine olijfolie is ongefilterd, biologisch, koudgeperst, niet gemengd met andere oliën en zonder toevoegingen: een zuiver en eerlijk familie product.

Meer informatie: https://gkazas.com/nl/

Openingstijden

Maandag: 10.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 08.00 - 18.00 uur
Woensdag: 08.00 - 18.00 uur
Donderdag: 08.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 08.00 - 19.30 uur
Zaterdag: 08.00 - 16.00 uur
Zondag: Gesloten

Over ons

Riny van Esch is uw ambachtelijke vakslager uit Heesch met een totaal assortiment biologisch scharrelvlees en vleeswaren.

Wij zijn een ambachtelijk bedrijf met een enthousiast team van vakbekwame medewerk(st)ers, die elke dag garant staan voor kwaliteit en service in onze Slagerij-Poelierszaak.

Contact

Slagerij Poelier Riny van Esch
't Dorp 67
5384MB Heesch
T: 0412-454077
E: rinyvanesch@rinescocatering.nl
KvK: 17114901
Leveringsvoowaarden